Felhasználási feltételek


Vásárlási feltételek

A civilizacioff.hu oldalon megvásárolt könyv vásárlási feltételei. A könyv megvásárlásával, mint vásárló, elfogadtam és belegyezezésemet adtam a következő feltételekhez:

• A vásárlási feltételeket elfogadtam.
• Ön elolvasta a könyv teljes leírását. Ennek elolvasásáért és megértéséért kizárólag Ön a felelős.
• A "Megvásárlás a PayPal-lal" gomb lenyomásával Ön tudomásul veszi, hogy jogilag érvényes szerződésbe lépett a Szerzővel.
• Amikor Ön megvásárolja az elektronikus könyv licencét, akkor a könyv 1 darab elektronikus pdf példányát kézbesítjük. Ezt az egy pdf másolatot vásárolta meg. Ez a vásárlás nem tartalmaz két vagy több licencet. Az elektronikus másolat jogosulatlan másolása, terjesztése vagy viszonteladása szigorúan tilos. Oktatási célra, illetve részleteiben sem lehet terjeszteni, felhasználni a szerző engedélye nélkül.
• Ha elektronikus másolatának bármilyen kompatibilitási problémája (nem tudja megnyitni, vagy rosszul látható a termék egyes részlete, stb.) vagy előre nem látható problémája van, kérjük, először forduljon hozzánk a megoldás érdekében. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Önt kiszolgáljunk.
• A fájl/könyv tartalmának bármilyen másolása, közzététele, módosítása, terjesztése vagy közzététele szigorúan tilos a szerző, mint a szerzői jog tulajdonosának előzetes engedélye nélkül.

A könyv visszaküldése

Bármely visszaküldési folyamat előtt kérje meg, hogy engedélyezzük a visszaküldött szállítmányt. Az RMA (visszaküldés engedélyezés) folyamattal megadjuk a visszaküldés módját, címét.

Amikor meggondolta magát és a könyvet kifogástalan állapotban visszaküldte, a visszatérítés zavartalan lebonyolítása érdekében felhatalmaz minket arra, hogy a PayPal standard folyamataként az Önnek visszatérített összeget a PayPal-számlájáról automatikusan a PayPal rendszere visszaküldje az Ön bankszámlájára.

A nyomtatott kivitelű könyv visszaküldésekor a postaköltség az Ön hozzájárulása lesz.

Ön hozzájárul, hogy a visszaküldési folyamatban 2000 Ft adminisztrációs költséget érvényesítsünk minden egyes visszaküldési tranzakció során.

Az elektronikus másolat nem küldhető vissza és vásárlási költsége nem téríthető vissza. Garantáljuk az elektronikus fájlok kompatibilitását és kötelesek vagyunk technikai akadály esetén visszatéríteni, amennyiben az állapitható meg, hogy nem létezik olyan működő megoldás, amely az elektronikus fájlt bármilyen elérhető általánosan ismert formátumban eljuttatná eszközére.

Megállapodás a választott vitarendezési szabályokról

A békéltető testületi vitarendezés a vita tárgyát képező nézeteltérés feloldásának szakmai módja, amely informálisabb, mint egy bírósági per. A Békéltető Testület semleges mediátort alkalmaz bíró vagy esküdtszék helyett.

A Felek megállapodnak abban, hogy bármilyen követelés vagy vita merülhet fel Ön és a szerző között, kizárólag a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testület illetékes feloldani, amely 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 25. IV/2.címen működik. (E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu, weboldal: www.pestmegyeibekelteto.hu) A Felek megállapodnak abban, hogy alávetik magukat a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testület személyes joghatóságának, a döntését pedig végleges döntésnek elfogadják.

Szerzői jogok

A webhely tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A webhely tartalmának bármilyen másolása, közzététele, módosítása, terjesztése vagy közzététele szigorúan tilos a szerzői jog tulajdonosának előzetes engedélye nélkül. A letöltött könyv licenc az elektronikus tartalom 1 példányára érvényes. A szerzői jogi engedélyért kérjük, írjon e-mailt: info@civilizacioff.hu. Közlésében pontosan jelölje meg, hogy mire kéri az engedélyt. Köszönjük.

CIVILIZÁCIOFF

Felhasználási feltételek  |  Kapcsolat  |  Twitter  |  Facebook

© 2015-2022. Minden jog fenntartva.